طريقه سهله جدا ومجربها بنفسي احسن من اي مطعم صدقوني ومش بتاخد وقت وممكن تضيفها علي المكرونه الشرائح المسلوقه المقادير
ملعقة كبير زبد
كوب بصل مفروم ناعم
ملعقه كبيره دقيق
كوب كريمة لباني
كوب شرائح عش الغراب
الطريقه
1-يذاب الزبد في مقلاه علي نار متوسطه ويضاف البصل مع التقليب لمدة 3دقائق او حتي يصبح اللون ذهبيا
2-يضاف الدقيق مع التقليب الجيد حتي يتجانس مع الزبد والبصل ويقلب الخليط لمدة3 دقائق
3- يضاف المرق والكريمة مع التقليب المستمر لمدة 5 دقائق او حتي يصبح الخليط سميكا
4- يضاف عش الغراب مع التقليب لمدة 5دقائق (يمكن ان تصفي الصلصه في حالة وجود كتل قبل اضافة عش الغراب)وتتبل الصلصه بالملح والفلفل وتقدم ساخنه
ملعقة كبير زبد
كوب بصل مفروم ناعم
ملعقه كبيره دقيق
كوب كريمة لباني
كوب شرائح عش الغراب
الطريقه
1-يذاب الزبد في مقلاه علي نار متوسطه ويضاف البصل مع التقليب لمدة 3دقائق او حتي يصبح اللون ذهبيا
2-يضاف الدقيق مع التقليب الجيد حتي يتجانس مع الزبد والبصل ويقلب الخليط لمدة3 دقائق
3- يضاف المرق والكريمة مع التقليب المستمر لمدة 5 دقائق او حتي يصبح الخليط سميكا
4- يضاف عش الغراب مع التقليب لمدة 5دقائق (يمكن ان تصفي الصلصه في حالة وجود كتل قبل اضافة عش الغراب)وتتبل الصلصه بالملح والفلفل وتقدم ساخنه