حوواشى جديد وسهل :نصف كيلو كندوز ملبسة أى بها كمية من الدهن ونفرمها ويضاف لها التالى :
طماطمة مبشورة وبصلتين مبشورتين ناعم و شطة أو فلفلة حامية مفرية أو الإثنان و بقدونس أو كزبرة خضراء وتوابل : ملح وفلفل وكمون بسيط وممكن زعتر أو حصى لبان لإعطاء رائحة جميلة ويقلب الخليط
نفتح العيش البلدى أو الشامى ويحشى طبقة بسيطة من هذا الخليط ويقفل ويضغط عليه قليلا ويدهن زيت من الخارج ثم يدخل الفرن على الشبكة وممكن يلف فى ورق زبدة قليلا ثم نشيل الورق ليحمر وممكن بدل الفرن يستوى فى طاسة تيفال مدهونة أو على الشواية المدهونة زيت
وبالهنا والشفا ياريت تجربوها لإنها لذيييييييذة
طماطمة مبشورة وبصلتين مبشورتين ناعم و شطة أو فلفلة حامية مفرية أو الإثنان و بقدونس أو كزبرة خضراء وتوابل : ملح وفلفل وكمون بسيط وممكن زعتر أو حصى لبان لإعطاء رائحة جميلة ويقلب الخليط
نفتح العيش البلدى أو الشامى ويحشى طبقة بسيطة من هذا الخليط ويقفل ويضغط عليه قليلا ويدهن زيت من الخارج ثم يدخل الفرن على الشبكة وممكن يلف فى ورق زبدة قليلا ثم نشيل الورق ليحمر وممكن بدل الفرن يستوى فى طاسة تيفال مدهونة أو على الشواية المدهونة زيت
وبالهنا والشفا ياريت تجربوها لإنها لذيييييييذة