نعم اخواتى جيبالكم طريقة لذيذة واللهى ومجرباها
شوفو بأة
الــــــــــــمـــــــــــــــــــقــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــاديــــــــــــــــــــــــــــــــــــر:
فرخة
برتقالة "نعصرها ونأخذ عصيرها "
كوباية ذبادى
بصل مبشووووووور
ياسلام بأة لو تحطو كمان ذبيييييييييييب
ملح ، فلفل ، بهارات ، سمن او زيت حسب الرغبة
الــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــطــــــــــــــــــــــــــريــــــــــــــــــــــــــقــــــــــــــــــــــــة :
ننقع الفرخة فى ماء وملح لتنظف
ثم نتبلها بلبصل المبشوووووور وعصير البرتقال وكوب الذبادى والملح والفلفل الاسود والبهارات و ياريت فترة التتبيلة تطول يعنى من الصبح لو امكن وبعدين نحط السمن او الزيت ولو عايزة باة تحطى الزبيب متخفيش حطية وجربى جميل وبعدين يا حلوييييين نحطها فى صنية وحبت مية صغيرين علشان هيا فيها اصلا ذبادى وبعدين نحطها على النار فوق نغلى شوية وبعدين نحطها فى الفرن ولما تستوى ويصبح لونها ذهبى طلعيها وكليها على طول وادخلى بسرعة على المنتدى قليلى "اطلب الاسعاف " او سورى قصدى هههههههههههه قوليلى رأيك ايييييييييييييييييييية؟؟؟؟
وممكن تتاكل مع مكرووووووووووووووونة او ارز بلخلطة "البصل والزبيب والملح "
وبلهناااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااء والشفاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااء
تحياااااااااااااااااااااااااااااااااااتى