- /2 ك بامية رومى اوى بلدى او كيس بامية مجمدة
- 4 حبات طماطم فى الخلاط
3 ملاعق صغيرة ملح
فلفل اسود
ثوم
بصلة مفرومة
زبدة 3ملعقة كبيرة
لحم ضانى او كندوز - الطريقة
يحمر البصلة فى الزبدة الى ان تصبح بيضاء ثم يضاف اليها اللحم الى ان يتغير لونه ىدون ان يحمر
ثم تضاف الطماطم المصفاة وكل شوية تضعى ماء ساخن الى ان يتم نضج اللحم
بعد ذلك نضع البامية والملح الى ان تنضج ثم نهرس 3 فصوص ثوم ونضع عليهم الفلفل الاسود
ونضعها على البامية وبعد 3 دقائق نغلق النار
على فكرة اللى حاتعمل الطريقة دى حاتدعيلى لانها بتخلى البامية تجنن
وانا كمان مع الطماطم بحط قرن فلفل اخضر حار عشان تكون حامية
4 مشترك
طاجن البامية باللحمة الضانى
أسم- عضو نشيط جدا
- عدد الرسائل : 156
nbsp :
درجات الاجاده : 0
نقاط : 62060
- مساهمة رقم 1
طاجن البامية باللحمة الضانى
الباحثة عن الحق- عضو علي درجه مشرف
- عدد الرسائل : 1930
nbsp :
درجات الاجاده : 0
نقاط : 62560
- مساهمة رقم 2
رد: طاجن البامية باللحمة الضانى
رائحته شهية جدا
واضح من الوصفة والرسومات
سلمت يداك اختى الغالية اسماء
واضح من الوصفة والرسومات
سلمت يداك اختى الغالية اسماء
زائر- زائر
- مساهمة رقم 3
رد: طاجن البامية باللحمة الضانى
- إيه ده كلللللللللللللللللللله
- انا مليش دعوة انا جعت يا أأأأأأأأأأأسمااااااااااء
haidy_yasen- عضو نشيط
- عدد الرسائل : 97
nbsp :
درجات الاجاده : 0
نقاط : 61900
- مساهمة رقم 4
رد: طاجن البامية باللحمة الضانى
رائع بس ملحوظه ان نصف التبوله المكونه(من الثوم والفلفل الاخضر ) توضع بعد ما البمابيه تنضج
يعني النصف مع الباميه والنصف الاخر بعد النضج
وشكرا لمجهودك
جربي بجد هيكون الطعم الذ بكتيييييييير من وضع التبولة مره واحده
يعني النصف مع الباميه والنصف الاخر بعد النضج
وشكرا لمجهودك
جربي بجد هيكون الطعم الذ بكتيييييييير من وضع التبولة مره واحده
asmaa- عضو علي درجه مشرف
- عدد الرسائل : 1257
العمر : 30
البلد : egypt
الهوايات المفضلة : السباحة
بلد العضو :
nbsp :
درجات الاجاده : 0
نقاط : 61682
- مساهمة رقم 5
رد: طاجن البامية باللحمة الضانى
بارك الله فيكى اختى على الوصفة
و سلمت يداكى