دجاجة مسلوقة
بقسماط مطحون
2 بيضة
ملح ، فلفل اسود ،بهارات
لمونة
:::الطريقة:::
* تخلى الفرخة من العظم والجلد
* تقطع الفرخة وتفتت الى قطع صغيرة
*يضاف معلقتين بقسماط وبيضة
* يضاف الملح والفلفل و البهارات و الليمونة
* ونعجن الخليط السابق مع الفرخة جيدا
* وتشكل العجينة على هيئة اصابع وتغمس فى بيضة ثم بقسماط
* تقلى فى الزيت
على فكرة ممكن تتعمل بدل الفراخ بطاطس مسلوقة وتسمى "ريسولز البطاطس"
الاثنين طعمهم حلو جربوهم وقلولى